На 14.09.2023 г. „КОЦ- В. Търново“ ЕООД получи поредното признание за работата си.

Публикуваме част от писмото на пациента Филип Ангелов.

„Уважаеми д-р ИВАН НИКОЛОВ, 

Уважаема старша сестра Антонова,

Уважаеми Екип на „Комплексен онкологичен Център – Велико Търново“ ЕООД в Старопрестолията Търновградъ,

Казвам се Филип Ангелов – FILINGZ и съм пациент на „Комплексен онкологичен център – Велико Търново“ ЕООД. Постъпих за операция в Центъра, без да зная къде отивам, тъй като аз процедирам така с живота и случващото се в него – Доверявам се изцяло на хората в различни сфери на дейност, които са запазили Най-ценното в себе си – Човека с главно Ч !

Без значение кои са тези сфери на дейност-от почистващи, през електричарски, ключарски, юридически, счетоводни, застрахователни, музикални, културни, медицински, социални и всякакъв вид други, които ни правят Здраво Общество, мислещо и живеещо хубаво. Дори по-хубаво от предишния ден !

Доверявам им се, знаете ли защо ? Защото този Човек насреща с думи и актове доказва, че няма нужда да се съмнявам в качеството им – от хигиенистът, който се грижи да не стъпваме в собственоръчно генерираните ни боклуци до човекът, който ти спасява живота или ти го прави по-лек, по-здравословен и по-мил някак си.

Тези доверени хора събират около себе си по естествен път група от други хора, която се превръща в Екип от специалисти, които вършат дадената дейност не просто защото се върши, а с лекота.

По този начин попаднах и в Комплексен Онкологичен Център – Велико Търново.

Благодаря на Целия Екип на Комплексен Онкологичен център – Велико Търново ! (КОЦ-Велико Търново).

От санитарите, които вежливо се грижат за всичките си пациенти, през всяка една от сестрите [Начело със старша сестра Антонова], всяка една медицинска сестра, която независимо дали подготвя документи или сменя превръзки, катетри, вади конци, подсушава или държи скалпела и иглата, е верен помощник до самия д-р Иван Николов !!! Поклон пред дейността Ви!

Специални благодарности към всяко едно отношение, показано от целия Ви Екип !

Адмирации за дейността, която върши всекидневно д-р Николов, неизменно със сестра Божанка Папазова.

Адмирации и искрени благодарности на самия д-р Николов, както и за изключително ползотворните разговори с психолог Весислава Божанова!

Благодаря на Екипа На КОЦ -ВЕЛИКО ТЪРНОВО за отношението, за усмивките, за подадените ръце и прегръдки, за цялостната дейност, която извършват Всекидневно!  Ежеминутно ! За Обществото ни! В името на Медицината; на Хипократовата клетва; на борбата за Живот и въпреки това, че се борят и с други неуредици, които не ще споделя тук, остават Човеци!

С уважение и Почит,

Филип Ангелов – FILINGZ

  • Facebook
  • Twitter
  • google+
  • Youtube